Huub en Monique's weblog

Het verhaal van hoop en vrees,geluk,liefde en angst. Maar bovenal het varhaal van mijn moedige man en zijn strijd tegen Melanoom kanker. En de strijd die ik daarna gevoerd heb. Met vallen en opstaan zal ik het zónder mijn grote liefde moeten doen. Ik zal hem altijd dankbaar blijven voor alles wat hij mij gegeven heeft.

27 mei 2006

Naar Barcelona!


Een berichtje van de site van M.S.V. '71:

"
Het is bij velen bekend dat Huub en Monique Nijkamp een moeilijke tijd doormaken. Om hen een hart onder de riem te steken ontstond binnen de M.S.V.’71 familie het idee om Huub en Monique een weekend naar Barcelona aan te bieden.

Bij deze willen wij iedereen bedanken voor de hartverwarmende reacties die wij kregen toen we met het voorstel kwamen om Huub en Monique samen een weekendje naar Barcelona aan te bieden! Door de overweldigende reacties en giften kunnen wij Huub en Monique niet alleen een reis naar Barcelona aanbieden, maar ook nog voldoende zakgeld!
Het idee was om Huub en Monique al dit weekend naar Spanje te laten reizen, maar afgelopen dinsdag heeft Huub te horen gekregen dat hij woensdag al meteen met een chemo-kuur mag beginnen! Dus reizen kan op dit moment niet, maar dinsdagavond hebben we samen met de begeleiding (Marlon Mohunlol, Leen Muis, Hans vd Linden), een aantal spelers (Martin de Heer, Henk Smit en Robbert Rottier) en Yvonne en Ed Odenkirchen symbolisch het weekendje Barcelona aangeboden. Als Huub en Monique denken dat het moment daar is, kunnen zij direkt vertrekken! M.S.V’71, vrienden en familie bedankt !!
Esther en Marcel de Blij
"

1 Comments:

  • At zaterdag, 08 juli, 2006, Anonymous Anoniem said…

    Hallo Huub en Monique
    Via de weblog volgen wij julie ver-
    haal.Het is bewonderswaardig hoe julie alles benaderen.Prachtige foto's van julie hondje Lona.Ook mooi van Barcelona en Leipzig Je hebt weer een kuur gehad.En dan maar hopen op een goede uitslag van de scan wij duimen voor julie.
    Hou moed en de hartelijke groeten.
    Tante Rikie en Ome Jan

     

Een reactie posten

<< Home

 
eXTReMe Tracker