Huub en Monique's weblog

Het verhaal van hoop en vrees,geluk,liefde en angst. Maar bovenal het varhaal van mijn moedige man en zijn strijd tegen Melanoom kanker. En de strijd die ik daarna gevoerd heb. Met vallen en opstaan zal ik het zónder mijn grote liefde moeten doen. Ik zal hem altijd dankbaar blijven voor alles wat hij mij gegeven heeft.

03 augustus 2006

Geluk voor het kleine én het grote kind....

Gisteren was de open dag van Feyenoord, en zoals jullie wel zullen weten is dat HÉT cluppie van Hupie. En dus ook van Esmée, want zij volgt Huub blind als het om voetbal gaat.
Haar verjaardag is gezellig gevierd, niet té druk maar ze is wel erg verwend. Lieve mensen met lieve kadootjes. Geweldig!!!!
Maar wat zij niet wist was dat haar vriendje Dylan de volgende dag hierheen kwam en dat zij naar de Open dag van Feyenoord zou gaan. Broodjes mee, pakjes drinken en nog véél meer lekkers mee.... en op weg.
Bij Rotjeknor begon ze toch wel te vermoeden dat het uitstapje iets met Feyenoord had te maken. Haar grootste wens is/was om Dirrekie te ontmoeten.
Maar aangezien wij haar zolang mogelijk in spanning wilden laten, vertelden wij haar dat ze ging Bungyjumpen vanaf de Euromast. Ze kneep hem behóórlijk vanaf dat moment. ( hihi, gemene moeder ben ik hé?).
Totdat ze ''de Kuip'' zag staan, toen hebben we het haar maar verteld. Het was mooi om haar maar ook Huub zo ''vol verwachting klopt ons hartje'' te zien.
Op zich was het een mooie dag maar na afloop was het té druk om nog bij de spelers te komen voor een handtekening of een foto. Jammer voor Esmée. Maar ze was allang blij dat ze erbij was geweest.

Maar omdat we het haar zó gunnen zijn we vanmorgen wéér naar de Kuip gereden en hebben daar een training bijgewoond.
En dat was toch wel het grootste feest voor haar.....én voor Huub!!!!!
Na de training namen de spelers alle tijd voor de kids ( grote en kleine ) en Esmée heeft nu zo'n beetje het hoogste doel berijkt in haar jonge leventje.
Dirk liep handtekeningen uit te delen en zij liep er maar een beetje achter aan. Toen brulde moeders ineens ''Dirk, wil je ALS_JE_BLIEFT met mijn kind op de foto?'' Hij keek haar aan en zei....'''kom maar jij'', hij pakte haar hand en sloeg zijn arm om haar heen. Moeders maakte de foto, kind gelukkig, moeders janken (je kent dat wel) en het was de mooiste verjaardag die ze ooit gehad heeft.
Huub nog even op de foto met ''put your hands up fot Pierre'' en alle Feyenoord mafketels waren intens tevreden.

En van de ene training gaan we naar de volgende......Huub gaat strakjes trainen. Ik ga mee, wil het allemaal wel in de gaten houden, maar wéét je, hij gaat hartstikke lekker. Voelt zich goed, bijna geen hoofdpijn, geen hik meer en niet meer gespuugd. De medicijnen slaan dus aan. Één nadeel.....hij vreet als een bootwerker, hij heeft de hele dag door honger.
balans van gisteren; 7 broodjes met vleeswaren
2 twixen
1 broodje hamburger speciaal
1 bord spaghetti
3 cup a soup ( 's-avonds bij de koffie )
1 grote kwarkpunt
2 grote stroopwafels ( voor het slapen gaan ) En zo'n 2 liter thee!!!!!
Zeg nou eerlijk, is niet normaal toch....? Maar ik ben blij hoor, dat het zo lekker gaat.

Van een neefje van ons hebben we info gekregen over een geheel nieuwe behandeling voor Melanomia patienten. Dat zou dan zijn in het Anth. v. Leeuwenhoekziekenhuis. we zijn druk aan het bellen en gaan proberen om daar tussen te komen.

Toch weer een kleine strohalm????????? Één wondertje maar.......da's alles wat er nodig is.

4 Comments:

  • At donderdag, 03 augustus, 2006, Anonymous Anoniem said…

    heerlijk, cup a soup bij de koffie! Ga ik vanavond ook proberen. En hoort die kwarkpunt daar dan ook bij? of gaat die samen met de spaghetti?
    Klinkt goed allemaal. Zet hem op en dikke kus

     
  • At donderdag, 03 augustus, 2006, Anonymous Anoniem said…

    Leuk voor jullie dat het zo,n gave verjaardag was voor esmee,enne huub...na die training hebbie een goede maaltijd nodig!? lekker doen dus ,ga zo door!!dikke kus ron en belin x

     
  • At donderdag, 03 augustus, 2006, Anonymous Anoniem said…

    hoi,
    het is te hopen dat arie z,n bitterballen bij zich heeft!!huubie zal wel honger hebben na de voetbal!!Veel plezier vanavond en op tijd naar huis he !!!ha Ha..
    doeg doeg

     
  • At vrijdag, 04 augustus, 2006, Anonymous Anoniem said…

    Hahahahaha, wat een belachelijk bericht. Klinkt echt goor wat hij allemaal naar binnen heeft gewerkt. De meest vieze combi's cup a soep met koffie haha. Maar goed, beter dan geen trek hebben en je ziek voelen. Wij hebben ook nog wel een kastje vol, dus als we voedselpakketten langs moeten brengen horen we het wel. Via mijn werk heb ik ook nog wel een adresje en moet zeggen dat die pakketten ook goed te doen zijn. Misschien wat over de datum ;-)

    Leuk dat het zo goed geslaagd is bij feyenoord!

    Groetjes Therese

     

Een reactie posten

<< Home

 
eXTReMe Tracker