Huub en Monique's weblog

Het verhaal van hoop en vrees,geluk,liefde en angst. Maar bovenal het varhaal van mijn moedige man en zijn strijd tegen Melanoom kanker. En de strijd die ik daarna gevoerd heb. Met vallen en opstaan zal ik het zónder mijn grote liefde moeten doen. Ik zal hem altijd dankbaar blijven voor alles wat hij mij gegeven heeft.

19 augustus 2006

4 gehad, nog 1 te gaan

Hoi hoi allemaal,

daar zijn we dan weer met de laatste weersverwachtingen van Peter Timofeef.....Oh nee, da's een héél ander programma, sorry. Even bij de les blijven Monique. Het sportnieuws dan....óók niet. Nou ja, het enige sportnieuws wat ik heb is dat Dirk Kuyt geen vrienden meer heeft. Esmée is BOOOOOOS op hem. Ze stuurt eerdaags een bombrief naar Liverpool.Uuuuuhm.....Sesamstraat, het laatste nieuws over de ruzie tussen Ieniemienie en Pino dan?. Ook niet. Wat kom ik hier doen dan? Oh ja, bestralingsnieuws...da's het enige wat ik in de aanbieding heb.
Veel nieuws is er trouwens niet. De week vloog voorbij met elke dag een bezoekje aan de Daniel den Hoed kliniek. Huub heeft nu 4 bestralingen gehad en krijgt maandag de laatste. Hij is nu intens moe en heel erg vlak. Alles ontgaat hem en niets boeit hem op het moment. Hij heeft ook nog regelmatig last van hoofdpijn maar niet meer zo erg als afgelopen dinsdag. Hij begint er nu ook keelpijn bij te krijgen en hij heeft een hese stem. Zal wel door de bestralingen komen.

Weer zéér veel bezoek gehad van de week, zéér veel telefoontjes en zéér veel kaarten. Is toch geweldig mensen, al die aandacht. Al dat medeleven. Maar de rest van dit weekend hebben we even een stop gezet op de invasie. We zijn praat moe. En dan met name zieken praat. Dus aan allemaal......jullie zijn NIET welkom dit weekend. (Ooohohoho....dit is wel erg bijzonder bot voor Monique, iedereen is altijd welkom....sorry allemaal.) En het is niet persoonlijk, voor niemand, maar we hebben in de afgelopen weken alleen maar andere mensen getroost, héél veel koffie gezet en héél veel met mensen gesproken over kanker hebben en wat dat met je doet en hoe wij het denken te verwerken.

En het verwerken, dat is 't 'm nou juist. Daar komen we niet aan toe. We zitten in een sneltrein waar we eigenlijk niet in willen zitten maar waar we ook niet uit kunnen. En het gaat nu tijd worden dat we gaan bedenken hoe we ons in de tussentijd gaan vermaken in die trein.
We moeten even een time out hebben samen.
Ik heb Huub al voorgesteld om een potje te Mikado'en, maar volgens hem werkt dat niet in een sneltrein. Pfffffff......hij wil ook nooit een spelletje doen. Dus we moeten lekker even samen zijn om te bedenken welke spelletjes we nog meer kunnen doen. We hebben nu rust nodig, alleen, samen en samen met Kevin en Esmée.
Die twee hollen ook maar door en we komen bijna niet aan elkaar toe.

We willen eerdaags naar Zwolle, we zijn peetouders geworden van een héél klein manneke. Boud en Aline, geweldig voor jullie. En we zijn er trots op dat we peetouders zijn van jullie Hein.
Maar da's ook zoiets. Huub is er nu even te moe voor. Misschien dinsdag, na de laatste bestraling. we willen hem zó graag zien. Hij is ook een beetje ons kindje toch? Esmée vroeg trouwens of zij nu peetzus is......?

Dus wij gaan proberen om dit weekend op adem te komen met zijn vieren. En dan gaan we volgende week weer door met feest vieren.

Fijn weekend allemaal. Wij gaan er ook wat van maken.

Liefs Monique.

2 Comments:

  • At zondag, 20 augustus, 2006, Anonymous Anoniem said…

    goed zo huub en moniek !!
    even rust creeeren ...even tijd voor mekaar ..



    lieverds we denken aan jullie!!!

     
  • At zondag, 20 augustus, 2006, Anonymous Anoniem said…

    Laat de sneltrein maar gaan en stap nu maar in de stoptrein.even wat rust en tijd voor elkaar!!!!

    liefs van ons

     

Een reactie posten

<< Home

 
eXTReMe Tracker